Zanimljivosti
SAVJET MLADIH GRADA SLAVONSKOG BRODA
Besplatne pripreme za državnu maturu
objavljeno: 8. ožujka 2018.

…a više informacija o provedbi i svrsi priprema podijelili su medijima i javnosti Marta Zečević, predsjednica Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda, Zlatko Markovinović, ravnatelj Gimnazije „Matija Mesić”, i Nikolina Pranjić, profesorica engleskog jezika u Osnovnoj školi „Bogoslav Šulek”.

Pripreme počinju 10. ožujka 2018. godine, a posljednji će termin biti početkom svibnja te će se održavati u Centru za mlade. Kako bi se postigli što bolji rezultati, pripreme za razliku od prošle godine imaju dodatni termin, odnosno trajat će dan dulje.

PRIPREME SU ORGANIZIRANE PREMA SLJEDEĆEM RASPOREDU:

predavanja i priprema predmeta za

  • A razinu održat će se 10. i 17. ožujka te 7. i 14. travnja

priprema predmeta za

  • B razinu održat će se 28. travnja i 5. svibnja.

Pripreme iz hrvatskog jezika održavaju se na ranije spomenute datume od 8 do 9.30 sati, za engleski jezik od 9.45 do 11.15, dok će pripreme iz matematike biti od 11.30 do 13 sati.
Profesori koji će poučavati srednjoškolce kako bi se dodatno pripremili za maturu jesu Zlatko Markovinović, ravnatelj Gimnazije „Matija Mesić”, koji je ujedno koordinator procesa priprema, Marijana Zarožinski, profesorica matematike, Nikolina Pranjić, profesorica engleskog jezika, i Martina Lukić, profesorica hrvatskog jezika.

Za sva dodatna pitanja svi zainteresirani učenici mogu se javiti na e-mail adresu: savjetmladihgsb@gmail.com, a obavijesti i novosti vezane uz održavanje priprema mogu se pratiti na Facebook stranici Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda. [ IZ DRUGIH IZVORA | slavonski-brod.hr ]