Katica Konstantinović već 15 godina radi kao učiteljica. Radi u Osnovnoj školi Nikole Tesle, Mirkovci. Iako je učiteljski poziv primarni, dvije je godine predavala matematiku u višim razredima osnovne škole. Dugogodišnja je volonterka, državna instruktorica i trenerica voditelja u Savezu izviđača Hrvatske. Ovo je najnovija kolumna na Školskom portalu – učitelji od listopada 2016. godine svake srijede mogu pratiti događaje iz simpatične učionice i prijedloge ove kreativne učiteljice.
VIDEOBLOG: KREATIVNI KUTAK UČIONICE [3]
Stopice – koračajmo zajedno
objavljeno: 8. ožujka 2019.

Igru Stopice izradila sam kad sam željela s učenicima ponavljati kratice koje smo obradili u trećem razredu, a onda ih utvrđivali u četvrtom. No igra se može primijeniti na različite načine, mogu se promijeniti pojmovi ispisani na ploči i tako vježbati i ponavljati različiti sadržaji.

…………………………

Autorica: Katica KONSTANTINOVIĆ

Katica već 15 godina radi kao učiteljica. Radi u Osnovnoj školi Nikole Tesle, Mirkovci.  Iako je učiteljski poziv primarni, dvije je godine predavala matematiku u višim razredima osnovne škole. Dugogodišnja je volonterka, državna instruktorica i trenerica voditelja u Savezu izviđača Hrvatske. Ovo je novi uradak kreativne učiteljice, Katičin novi VIDEOBLOG na Školskom portalu.