Drage učiteljice, dragi učitelji,

donosimo sjajnu vijest za sve vas koji ste imali ideje, ali vam je nedostajalo vremena.

Projekt „Otkrij tajnu za budućnost sjajnu“ se nastavlja!

Projekt se nastavlja novim projektnim ciklusom i to od 1. veljače do 31. ožujka 2021., s već poznatim temama i ciljevima.

O PROJEKTU

Budućnost, ili vrijeme koje će doći, ne možemo predvidjeti. Ali na nju možemo utjecati, i to pokretanjem promjena u svijetu koji nas neposredno okružuje. Pozivom na nastavak projektne suradnje Školska knjiga želi potaknuti škole na aktivno sudjelovanje u projektu te na pokretanje promjena kako bi nam svima budućnost bila bolja, sigurnija i sretnija.

Projekt je vrsna aktivnost koja potiče stvaranje ideja i promišljanje o mogućnostima, upućuje na suradnju, okuplja različitosti i inspirira za nove pristupe pronalaženjem inovativnih rješenja.

Nositelji promjena u svojim sredinama, ma kako velike ili malene bile, trebaju biti i jesu škole. Nastavak projekta Otkrij tajnu za budućnost sjajnu školama donosi mogućnost konkretnog doprinosa očuvanju životno važnih uvjeta, potiče na povezivanje odgojno-obrazovnih i životnih vrijednosti te poziva na pomicanje granica poznatoga istraživanjem i maštovitošću.

Ključ svjetlije i bolje budućnosti naći će se u rukama nekoga od učenika. Stoga ostanite dijelom snažne sinergije koja će takvoj budućnosti pružiti šansu.

Svaka od triju ponuđenih tema proširit će granice poznatoga istraživačkim pristupom i primjenjivim rješenjima, a dodatnu vrijednost činit će povezivanje škola, lokalnih zajednica i Školske knjige potvrđujući njihovu društvenu uključenost.

PROJEKTI
Štiti vodu za globalnu slobodu
Saznaj više
Nek' ti edukacija bude inspiracija
Saznaj više
Ispiši stranice koje pomiču granice
Saznaj više