Aktualno
POVODOM SVJETSKOG DANA UČITELJA
Tjedan škola u CineStaru
objavljeno: 20. rujna 2022.

Pred nama je početak još jedne godine u kojoj ćemo usvojiti nova znanja, prikupiti nove informacije i steći vrijedna iskustva koja će biti temelj za gradnju osobina i stavova. Ponudom najnovijih svjetskih filmova i specijaliziranih programa, kina CineStar i ove godine omiljeno su mjesto na kojem se uz zabavu usvajaju nastavni programi.

CineStar, koji godinama već radi na promociji važnosti obrazovanja kroz zabavu u sklopu usluge Školske projekcije, prepoznaje potrebu za spajanjem učenja i zabave u današnjem društvu. U znak zahvale svim djelatnicima u obrazovanju povodom Svjetskog dana učitelja, CineStar na svoj prepoznatljiv način organizira Tjedan škola, prigodnu manifestaciju koja će se održati od 03. do 07. listopada 2022. u svim CineStar kinima.

Riječ je o posebnom događaju kada razredi i grupe mogu pogledati najbolje filmske naslove po cijeni od SAMO 19 kn. Za sve profesore, učitelje i voditelje grupa CineStar je pripremio poklon iznenađenja partnera Školska knjiga, uz besplatnu ulaznicu i neizostavni meni s kokicama i pićem.

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Taj dan je prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva u cjelini te da se kao takav i cijeni.

Kako je odlazak u kino važan segment formalnog, životnog pa tako i vannastavnog obrazovanja, CineStar želi kino približiti učenicima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola na području cijele Hrvatske.

Posjet kinu odličan je spoj zabave i poduke i mogućnost da djeca uživaju u čarima sedme umjetnosti, a profesori na jedinstven način upoznaju učenike s temama koje su im bliske i korisne. U CineStaru možete pronaći izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika i hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova.

CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija u jutarnjem terminu, a filmovi po posebnoj cijeni od 19 kn mogu se pogledati od 03. do 07. listopada 2022. u sklopu manifestacije Tjedan škola.

Sve ostale informacije mogu se dobiti izravno od organizatora na službenoj web stranici www.cinestarcinemas.eu ili kontaktima, kao i na društvenim mrežama CineStar-a.