O nama

Tko smo?

Školski portal je društvena platforma Školske knjige – mjesto susreta pedagoških optimista. Želimo se kreativno i suradnički povezati s učiteljima, učenicima i roditeljima te tako trajno pridonositi napretku odgoja i obrazovanja.

Školski portal izraz je stručnosti, iskustva, inovacije, sinergije i inspiracije. Školska knjiga, najveći hrvatski izdavač, pokretač je Školskog portala. Suradnja naših odjela temelji se na stručnosti, iskustvu, inovacijama, inspiraciji i pravoj mjeri sinergije.

Što radimo?

Stvaramo vrijednosti davanjem točnih i najsvježijih informacija i povezivanjem svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa s pomoću zajedničkih društveno odgovornih aktivnosti.

Što vam nudimo?

Ovdje možete pronaći sve materijale za pripremu nastave, sadržaje za uvježbavanje, ponavljanje i proširivanje znanja – za učitelje, učenike i roditelje. Rado ćemo vam pomoći u otkrivanju novoga.

Razradili smo strategije učenja, kreirali edukativne materijale na najsuvremenijim platformama te materijale za vrednovanje znanja za učenike svih dobi. Imate li pitanje, podijelite ga s nama. Rado ćemo vam pomoći.

Podržavamo sve vas koji želite najbolje svakog dana i u školi i kod kuće.