Zanimljivosti
ZABOK > NOVI PROJEKT ŠUDIGO-a
Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna
objavljeno: 29. lipnja 2017.

Zamjenica župana čestitala je projektnom timu, ravnateljici te svim djelatnicima i učenicima škole na još jednom izvrsnom projektu te istaknula važnost takvog projektnog razmišljanja. Izuzetno cijenimo trud i zalaganje koje naše škole ulažu da bi svoje kurikulume učinili inovativnima i tako zapravo već i same na neki način provele dio kurikularne reforme“, rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti te naglasila kako srednje škole u Krapinsko-zagorskoj županiji putem projekata povlače znatna sredstva za poboljšanje rada.

Navedenim projektom promovirat će se inovativna obilježja kurikuluma u zanimanju web dizajna, a usmjeren je na nastavnike koji će sudjelovati na mobilnostima u Italiji, Velikoj Britaniji, Malti i Belgiji te će usavršavati svoja stručna znanja i kompetencije koje će primijeniti u redovnom nastavnom procesu i učenike web dizajna koji će biti krajnji korisnici.

Projekt je prisutnima predstavila voditeljica projektnog tima Barbara Hanjilec, zajedno s Nikolom Hrastinskim, Borjanom Komaricom, Valentinom Petric Klaužer i Ninom Skozritom. Prisutne je pozdravila i zamjenica gradonačelnica Zaboka Valentina Đurek, koja je i sama sudjelovala u pripremi projekta, te ravnateljica Božica Šarić, koja je naglasila da će veliku korist od projekta imati upravo učenici, koji će raditi prema novim metodama, dobiti nove spoznaje i kontakte s učenicima drugih zemalja, a samim time steći bolje uvjete da budu konkurentniji na tržištu rada. [ IZ DRUGIH IZVORA | kzz.hr ]