Nastava na daljinu
NA SVOM FACEBOOK PROFILU MINISTRICA DIVJAK OBJAVILA
Ispiti državne mature od 8. do 29. lipnja
objavljeno: 21. travnja 2020.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka DIVJAK jutros se obratila maturantima putem Facebooka. Ispiti državne mature održati će se od 8. do 29. lipnja 2020. Najavila je i promjene u sadržaju ispita za obavezne predmete.  

“Drage maturantice i maturanti, svjesna sam izazova i teškoća s kojima se susrećete u posljednjoj etapi vašeg školovanja, vi i vaši nastavnici.

 Stoga sam poslala pismo Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja u kojem kažem da se gradivo drugog polugodišta 4. razreda za obavezne predmete neće nalaziti u ispitima državne mature.

Želim vam svima da se dobro pripremite za državnu maturu, a mi ćemo vam i dalje u tom postupku davati punu podršku.” – objavila je ministrica Blaženka DIVJAK.

Državna matura 2020.

Drage maturantice i maturanti, svjesna sam izazova i teškoća s kojima se susrećete u posljednjoj etapi vašeg školovanja, vi i vaši nastavnici. Stoga sam poslala pismo Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja u kojem kažem da se gradivo drugog polugodišta 4. razreda za obavezne predmete neće nalaziti u ispitima državne mature. Želim vam svima da se dobro pripremite za državnu maturu, a mi ćemo vam i dalje u tom postupku davati punu podršku.

Objavljuje Blaženka Divjak u Utorak, 21. travnja 2020.