Nastava na daljinu
OSNOVNA ŠKOLA POREČ
Tehnologija pomaže da učimo i vidimo jedni druge
objavljeno: 8. travnja 2020.

Nastava na daljinu i za mene je, kao i za sve učitelje, nov tehnološki izazov u komunikaciji s učenicima. Moji me drugašići stalno žele iznenaditi nečim lijepim. Primjerice šalju mi na uvid čak i zadaće koje im nisam zadala, a oni su ih riješili. Njihova marljivost i silan trud potaknuli su me da i ja za njih učinim nešto lijepo.

DIVNI RODITELJI SPREMNI NA SURADNJU

Divni roditelji, spremni na suradnju, redovito mi šalju fotografije s aktivnostima svoje djece. Odlučila sam sastaviti od tih fotografija prezentaciju u PowerPointu kako bih razveselila svoje učenike i njihove roditelje. Fotografijama sam dodala kratke opise i komentare. Prezentaciju sam napravila ponajviše kako bi, barem na taj način, učenici mogli vidjeti jedni druge.

KLIKNITE I POGLEDAJTE KAKO MOJI UČENICI PROVODE DANE KOD KUĆE i na koji se način provodi nastava na daljinu.

FOTOGRAFIJE I DALJE STIŽU

Fotografije mojih učenika, koje mi roditelji i dalje šalju, silno me raduju jer na njima vidim da su svi moji dragi drugašići marljivi, uspješni i redoviti u raznovrsnim aktivnostima i učenju. Sada su u pravoj školi za život! Poručujem im neka paze na sebe i svoje drage ukućane i uživaju u zajedničkim aktivnostima.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Veselim se ponovnom susretu s njima i poručujem im: Voli vas vaša učiteljica Marija!

■  piše: Marija MATASOVIĆ, učiteljica 2.a razreda ■  OŠ Poreč ■