Nesvrstani
OŠ DONJA DUBRAVA
Najbolje pamtiteljice riječi Martina i Karla
objavljeno: 5. ožujka 2018.

Učenici su se za ovo natjecanje trebali prijaviti do 15. veljače školskoj knjižničarski te su potom dobili popis izvučenih riječi koje su trebali naučiti za natjecanje. Na natjecanju su ih nadzirali učenici 8. razreda koji su ujedno provjeravali točnost odgovora, a cjelokupno je natjecanje nadgledalo tročlano povjerenstvo koje su činile učiteljica Hrvatskoga jezika Renata Dolenec, učiteljica Povijesti Renata Heric i školska knjižničarka Suzana Karloci Kvakan.

Natjecanje se održavalo u tri eliminacijska kruga. Na kraju je bilo potrebno provesti i dodatno ispitivanje radi dodjeljivanja drugoga i trećega mjesta u kategoriji 5. i 6 . razreda. Bilo je neizvjesno i napeto do samoga kraja. U završnom su krugu natjecatelji izvlačili riječi s popisa, a njihov je zadatak bio da što točnije objasne njihovo značenje. Učenici su doista bili izvrsno pripremljeni pa su sitnice odlučivale o njihovu poretku. Nakon zabavnoga i edukativnoga natjecanja, dobili smo naše pamtiteljice riječi u obje kategorije,

 • učenicu Martinu ŠESTAK u kategoriji 5. i 6. razreda i
 • učenicu Karlu ČMRLEC u kategoriji 7. i 8. razreda.

Svim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju dodijeljene su prigodne nagrade i pohvalnice, a najboljima knjige i diplome.

POJEDINAČNI POREDAK:

5. i 6. razredi

 1. Martina Šestak
 2. Bruno Dominić
 3. Lea Lukša
 4. Nina Nestić
 5. Nika Lukša
 6. Paola Lukša
 7. Melisa Matulin
 8. Mia Čmrlec
 9. Lana Lukša
 10. Brigita Blanka Martinković
 11. Hana Glavak
 12. Doris Ivelić

7. i 8. razredi

 1. Karla Čmrlec
 2. Lorena Lukša
 3. Nikol Nestić

………………….

Suzana KARLOCI KVAKAN, školska knjižničarka | Osnovna škola Donja Dubrava