Preuzmi Mozabook

Želite li preuzeti obrazovno-prezentacijski softver mozaBook kliknite na gumb Preuzmi mozaBook.

Upute za preuzimanje mozaBook-a

Nakon što je korisnik logiran u svoj mozaWeb račun, s mozaWeb stranice može preuzeti aplikaciju mozaBook u kojoj se pregledavaju digitalno obogaćena izdanja udžbenika. Aplikacija mozaBook preuzima se na mozaWeb stranici odabirom Proizvodi -> mozaBook (u padajućem izborniku)

proizvodi.jpg

Klikom na zeleni gumb Preuzimanje otvara se nova stranica na kojoj je ponovno potrebno kliknuti na zeleni gumb „Preuzimanje mozaBooka – mozaBook za Windows“

preuzimanje.JPG

Zatim treba unijeti podatke (Ime i prezime, e-mail adresu na koju je korisnik registrirao svoj korisnički račun, državu, instalacijski paket (najjednostavnije je odmah preuzeti Cjelokupni instalacijski program od 1998 MB) te poslužitelja (srednjoeuropski poslužitelj).

prijava nakon instalacije.JPG

Nakon instalacije potrebno je prijaviti se u sustav i postaviti lokalnog korisnika. Aplikaciju je potrebno (i moguće) samo jednom instalirati na računalo. Ako je aplikacija već instalirana potrebno je dodati novog korisnika, unosom njegovog korisničkog imena i lozinke.

moza.png

Kada se na Log in-u pojavi opcija za unos još jedne lozinke – radi se o alternativnoj lozinki. Sustav pamti obje lozinke za jedan korisnički račun – tako da je moguće logirati se i s lozinkom s mozaWeba i s alternativnom lozinkom koju je kreirao naknadno.

Nakon što ste se prijavili možete odabrati korištenje besplatne demo verzije, kojom ćete se moći koristiti narednih 30 dana ili unesite licencni kod.