Iz drugih medija
DJEVOJKE VELIKA SRCA
Nakon sanacije, očistile su Nazorovu
objavljeno: 9. srpnja 2020.

Ne žalimo ni jednu sekundu provedenu čisteći pločice i zidove ili perući prozore. Doma ionako ne bismo ništa posebno radile, ovako smo barem učinile nešto dobro za nekoga, a uz to smo se i super zabavile. Koliko god nam bilo naporno, uz dobro društvo, ples i glazbu nije nam bilo teško.

Priča nam to Kristina SEDLAR (18) volonterka iz Doma u Nazorovoj. I dok neki učenici ljetne praznike provode na moru, u izlascima i druženjima ili pak doma ispred računala, četiri srednjoškolke iz Zagreba odlučile su slobodno vrijeme utrošiti pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su oni najmanji. Ana ROGINA (17), Kristina Sedlar (18), Ivana SEDLAR (17) i Reina-Arwen KERANOVIĆ (17) učenice su Škole za medicinske sestre Vrapče i Trgovačke srednje škole, a već nekoliko dana i vesele volonterke u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. 

– Kad sam čula da mami koja radi kao čistačica u Domu, treba pomoć u čišćenju i saniranju drugog kata Doma, odmah sam pozvala svoju ekipu, koja je bez razmišljanja pristala pomoći i tako je sve krenulo. Jer da sam joj se samo ja pridružila, to ne bi bilo dovoljno, a i potrajalo bi predugo pa bi klinci morali još dulje čekati ne bi li se vratili u svoje sobe – ispričala je volonterka Ana Rogina. [ Cijeli tekst PROČITAJTE OVDJE ]

■   IZ DRUGIH MEDIJA   ■   24sata.hr  ■