Iz školskog svijeta
OŠ „FRAN KONCELAK“, DRNJE
Za Dan škole kreativno i stvaralački
objavljeno: 3. lipnja 2020.

U Osnovnoj školi „Fran Koncelak“ u Drnju kreativnih aktivnosti ne nedostaje, a u njih se rado uključuju učenici, učitelji te drugi djelatnici škole.

Zahvaljujući vodstvu ravnatelja Ivana PIKIVAČE te inicijativi učitelja likovne kulture Marija DIMIĆA, u prethodnih je pet godina škola sudjelovala u mnogobrojnim nagradnim natječajima, na kojima su učenici dobili više priznanja i nagrada.

Međutim, i unutar  školskih aktivnosti ovaj kreativni i entuzijastični učeničko-učiteljski kolektiv kontinuirano oplemenjuje zajednički prostor sjajnim likovnim radovima i aktivnostima – od portreta slavnih ličnosti i inspiracije Picassovom estetikom, preko Erasmus + projekta pa do prvih samostalnih izložaba učenika.

Presjek projekata tijekom posljednjih pet godina vidljiv je u katalogu što ga je oblikovao Mario Dimić, prof. likovne kulture.

Dio publikacije možete pogledati u nastavku članka.

Školska knjiga ponosno podržava projekte i aktivnosti OŠ „Fran Koncelak“. Ovim putem svim učenicima i djelatnicima škole srdačno čestitamo Dan škole koji obilježavaju 4. lipnja te im želimo mnogo uspjeha u budućim kreativnim i umjetničkim pothvatima.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image