Pljesak molim
ZAŠTO JE VAŽNO ČITATI – OBJAVA POBJEDNIKA!
Čestitamo učenicima 3. b razreda OŠ Oroslavje
objavljeno: 14. siječnja 2022.

Uredništvo razredne nastave u Školskoj knjizi odabralo je najbolji videozapis na temu Zašto je važno čitati. Čestitamo učenicima 3. b razreda Osnovne škole Oroslavje i njihovoj učiteljici Suzani Sadaić jer su nas se svojom snažnom porukom o važnosti čitanja, scenarijem za videozapis te kreativnom izvedbom najviše dojmili.

Glavna nagrada za najbolji videozapis je bogati komplet poticajnih knjiga za čitanje, bogati paket Školske knjige za cijeli razred te književni susret u školi.

Sigurni smo kako glavna nagrada odlazi u prave ruke i vjerujemo kako će ovim učenicima biti motivacija i inspiracija za daljnje čitanje i stvaranje.

Pogledajte pobjednički videozapis Zašto je važno čitati.

Posebnu nagradu iznenađenja za sudjelovanje u svim adventskim aktivnostima uručujemo učenicima drugog razreda Osnovne škola Veliko Trgovišće, Područna škola Dubrovčan i njihovoj učiteljici Đurđici Tomić. Hvala im što su nas svaki dan pratili, slali nam svoje radove i zajedno s nama čitali.

Svakom prijavljenom razredu još jedanput zahvaljujemo na lijepim i kreativnim videozapisima. Svaka vaša poruka o čitanju darovala nam je osmijeh na licu.

Još jedanput čestitamo dobitnicima!

Uredništvo razredne nastave