Pljesak molim
18. DODJELA OSKARA ZNANJA ODRŽAT ĆE 13. I 14. LIPNJA 2022. U ZAGREBU
Objavljujemo imena ovogodišnjih dobitnika Oskara znanja
objavljeno: 2. lipnja 2022.

Nakon dvije godine online dodjele Agencija za odgoj i obrazovanje sada najavljuje svečanu dodjelu Oskara znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine.

U ponedjeljak 13. lipnja Oskari znanja bit će uručeni najboljim učenicima osnovnih škola, a u utorak, 14. lipnja, nagrade će primiti najuspješniji učenici srednjih škola i učenici koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima.  

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove sjajne uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta.

Svojim uspjesima i rezultatima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 348 učenika, a za uspjehe na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađeno 22 učenika. Priznanje će biti uručeno i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja.

Dodjelu Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

Iz AZOO su poručili da za eventualne netočnosti u objavljenim tablica (naziv škole, ime, prezime, razred) prijave do 3. lipnja 2022. pošaljete na e-mail ivana.ivancic-medved@azoo.hr

■ IZ DRUGIH IZVORA ■ azoo.hr