Pljesak molim
■ SAVRŠENA MATURALNA ZABAVA V. GIMNAZIJE VLADIMIR NAZOR SPLIT ■
Plesom na maturalnoj zabavi splitski profesori oduševili sve
objavljeno: 2. veljače 2024.

U splitskom hotelu Le Meridien Lav održana je maturalna zabava V. gimnazije Vladimir Nazor Split, gdje su se učenici i profesori okupili i proslavili završetak srednjoškolskog obrazovanja još jedne generacije. Zabava je protekla u sjajnoj atmosferi obilježenoj različitim programskim aktivnostima.

Kako su na maturalnim zabavama najčešće glavne zvijezde učenici, ovoga puta su se za dobro raspoloženje i sjajan štimung pobrinuli profesorice i profesori.

Na maturalnoj večeri V. gimnazije Vladimir Nazor vladao je pravi delirij! Za plesno-zabavni program su se pobrinuli profesori i profesorice, a učenicima je preostalo da uživaju.

Bila je to vrhunska zabava, a zahvaljujući objavljenom videu i Facebook je bio pun komentara:  “Uljepšali ste mi život”, “Nema koeficijenta koji ovo može platiti”, “Bravo za kolege, svaka čast, predivno ispratili svoje maturante”, “Ovo će djeca pamtiti cijeli život”, “Savršenstvo, gledam peti put i svaki put oduševljena”… Za sve njih vedre i vesele, bit će to 🎶🎵🎶 “Dan koji se pamti” 🎶🎵🎶

[ VIDEO:  V. gimnazija “Vladimir Nazor” Split – Nastup profesora – Maturantski ples 2023./2024. ]