Školska knjiga za vas
MJESEC ČUDA U CINESTARU
Čudesna noć u CineStar kinima
objavljeno: 7. ožujka 2018.

…a nakon filma organizirano je druženje u baru uz kavu gdje se razgovaralo naravno o filmu Čudo. Na besplatne se projekcije odazvao velik broj profesora iz svih krajeva Hrvatske, stoga je protekla večer u CineStaru bila u znaku jednoga od najvažnijih zanimanja.

„Mjesec Čuda u CineStaru“ održava se u ožujku u svim CineStar kinima, pri čemu za sve škole, vrtiće i obrazovne ustanove vrijedi promotivna cijena ulaznice od 18,00 kn na izvanrednim projekcijama za film Čudo. Ovom akcijom CineStar želi omogućiti povoljnije uvjete kupnje ulaznica školama kako bi ovaj film pogledao što veći broj učenika jer je riječ o filmu koji bi svako dijete trebalo pogledati.

……………

Više od 130.000 gledatelja

Ministarstvo obrazovanja i znanosti Republike Hrvatske dalo je pozitivno stručno mišljenje i preporuku filmu, stoga se pokazao kao idealan primjer obrazovno-zabavnog sadržaja uz koji će učiti i odrasli i djeca.

Film je do sada ostvario zapažene rezultate u svjetskim kinima, a u Hrvatskoj ga je do sada pogledalo više od 130.000 gledatelja. Stoga, ako do sada niste pogledi ovo „čudo“ od filma, požurite sa svojim kolegama, učenicima, roditeljima i prijateljima u najbliže CineStar kino dok traje promotivna akcija u ožujku, a prvih 100 razreda dobiva i poklon-paket.

……………

Više o akciji na sljedećem linku: www.blitz-cinestar.hr/mjesec-cuda-u-cinestaru.