Školska knjiga za vas
ŠKOLSKA KNJIGA NUDI NAJBOGATIJI IZBOR DIDAKTIČKIH MATERIJALA I EDUKATIVNIH IZDANJA ZA SVE PREDMETE I RAZREDE
Izdanja za lakše učenje i poučavanje
objavljeno: 30. srpnja 2020.

Bilo da se radi o početnom učenju tiskanih slova i prvim matematičkim zadatcima ili o proširivanju znanja različitih predmeta kao i pripremaju za natjecanja, u ponudi Školske knjige sigurno ćete pronaći izdanja uz koja ćete brzo i jednostavno osmišljavati, planirati i provoditi nastavne aktivnosti.

Uz udžbenike i radne bilježnice, autori i urednici Školske knjige osmislili su didaktičke materijale.

To su zadatci za vrednovanje učeničkih postignuća, zbirke zadataka, nastavni i radni listići, atlasi i geografski zemljovidi, mementa i repetitoriji. Sve didaktičke materijale Školske knjige odobrila je za upotrebu Agencija za odgoj i obrazovanje.

Ova izdanja obiluju zadatcima za ponavljanje, vježbanje te provjeravanje znanja. Donose pitanja koja potiču učenike na povezivanje sadržaja i osposobljavanje za primjenu stečenog znanja. Zanimljivi sadržaji produbljuju znanja, a poticajni primjeri potiču učenike na istraživanje i aktivno učenje. Uz njih svojim učenicima možete omogućiti lakše usvajanje i uvježbavanje nastavnih sadržaja.

Cjelokupnu ponudu didaktičkih materijala i edukativnih izdanja Školske knjige za sve predmete i razrede  potražite u priloženoj  NARUDŽBENICI.