Školska knjiga za vas
2. MORE KNJIGA IZDAVAČKE KUĆE „LUMEN“
Zrinjevac sedam dana najzabavnija zagrebačka plaža
objavljeno: 29. lipnja 2016.

Tako će od danas, svakog dana do 6. srpnja ljubitelji čitanja, kao i svi zainteresirani posjetitelji imati priliku od 10 do 23 sata uživati u moru knjiga koje će ih dočekati u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog parka, ovom prigodom preobraženog u pravu ljetnu plažu.

Na 240 četvornih metara parka Zrinjevac prostirat će se pješčana plaža, udobne ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere doprinijet će bogata gastronomska ponuda te ugodna glazba.

Svakog dana od 17 do 20 sati bit će održan Book& Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestselerima te knjige po posebnim cijenama.

U sklopu drugog izdanja zagrebačkog Mora knjiga posebno je potrebno najaviti Surf&Book Party.

Tom će prigodom u subotu uvečer mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske.

Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovom kreativnom kutku, a za one malo hrabrije pripremljene su posebne književne tetovaže.

Akcija koja ima zabavni predznak, puno je više od toga.

Izdavačka kuća LUMEN ovu je kulturnu manifestaciju pokrenula s ciljem povećanja interesa za čarobnim svijetom knjiga i čitanja, pokazujući najbolje od onog što knjiga može ponuditi, posebice u ljetnim mjesecima.

BESTSELERI NA DOHVAT RUKE u jedinstvenom ambijentu morske plaže usred grada, pregršt zabave i popratnog sadržaja u ovoj ljetnoj oazi najbolji su mogući poziv za sve ljubitelje knjige i one koji će to tek postati.