Zanimljivosti
DIGITALNO PRIČANJE PRIČA
Odličan alat za stvaranje interaktivnih prezentacija
objavljeno: 12. lipnja 2019.

Učenici se mogu koristiti svojim kreativnim vještinama kako bi osmislili i podijelili digitalne priče s drugima. Priče mogu uključivati fotografije, videomaterijal, audiozapise i još mnogo toga. Sutori podržava suradnju u stvarnom vremenu, što učenicima omogućuje da zajedno rade na svojim projektima.

Mogu pozvati jedni druge da pregledaju, komentiraju ili urede svoje priče. Postoje brojni načini na koje učenici mogu podijeliti svoje priče: mogu ih otisnuti u PDF-formatu, podijeliti ih putem programa Google Classroom, objaviti ih na blogu ili mrežnoj stranici ili ih pak podijeliti putem e-maila.

Sutori podržava i Google Drive te omogućuje učenicima da uvezu i ugrade bilo koju datoteku skinutu s Google Drivea. Sutori također podržava nekoliko drugih popularnih platformi, uključujući Twitter, ED-puzzle, History.com i Prezi.

Sutori nudi niz obrazovnih izvora i vodiča koji su osmišljeni posebno za učitelje, a koji prikazuju različite načine na koje učitelji mogu primijeniti ovaj alat u svojim učionicama.

https://help.sutori.com/en/category/walkthroughs-88v2kh/

Primjerice, možete naučiti kako stvoriti odličnu priču; kako se koristiti Sutorijem s učenicima osnovne škole; kako učitelji svih predmeta, bez obzira na to bili društveni ili prirodni, primjenjuju Sutori u svom poučavanju.

Da biste naučili više o alatu Sutori pogledajte video:

…………………..

NAPOMENA

  • SAD: Portal Educational Technology and Mobile Learning nudi besplatne obrazovne mrežne alate i mobilne aplikacije za učitelje, a njime upravlja tim predanih učitelja iz Kanade.
  • Izvor: educatorstechnology.com

………………….

* https://www.sutori.com/