Zanimljivosti
SREDNJA GOSPODARSKA ŠKOLA KRIŽEVCI
Tulum slova u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju
objavljeno: 6. lipnja 2017.

…zajedno sa svojim profesoricama hrvatskog jezika Mihaelom Nemčec i Martinom Čengić, knjižničarom Tomislavom Ružićem te ravnateljem Tonijem Svobodom. Predstavile su našu školu i učenicima Centra pročitale poučne i prigodne priče o životinjama.

Izradile su plakat sa skicom škole i školskog praktikuma, pomoću kojeg su učenicima prikazale čime se škola bavi, što učenici uče te izgled škole. Govorile su im o smjerovima koje škola upisuje te objasnile čime će se baviti naši učenici kad završe određene smjerove. Naravno, naše učenice ugodno su porazgovarale s učenicima Centa i o tome čime bi se oni voljeli baviti u budućnosti.

Učenicima i profesorima svidjela se naša prezentacija pa su s našim ravnateljem Tonijem Svobodom dogovorili posjet našoj školi i obilazak školskog praktikuma.

Moram napomenuti da je ovo bilo jako lijepo iskustvo i da mi nije nimalo žao što sam u tome sudjelovala. Drago mi je što su naši profesori odabrali Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju za naš treći posjet u projektu Tulum slova. Učenici su nas lijepo prihvatili, sudjelovali u našem programu i pokazali veliko znanje o životinjama. Pokazali su nam da oni mogu raditi sve, da puno znaju, da su puni ljubavi i želje za novim znanjima, iskustvima i prijateljstvom. Nas su potaknuli na razmišljanje i osvijestili nam da ih ne trebamo gledati drugim očima, jer oni žele sve isto što i mi: ljubav, znanje i prijateljstvo.

………………….

Anamarija VUKOVIĆ, 2.a1