Zanimljivosti
Znate li da su Mickey i Minnie i u stvarnom životu bili u braku?
objavljeno: 4. studenoga 2013.

Legendarni crtani likovi Walta Disneyja Mickey i Minnie zajedno su na malim ekranima od 20-ih godina prošlog stoljeća, no znate li išta o ljudima koji su im posudili svoje glasove?

Glumac Wayne Allwine prvi je put svoj glas posudio simpatičnom mišu Mickeyju 1977. godine, a glumica Russi Taylor svoj je glas posuđivala šarmantnoj mišici Minnie od 1986. Poznato je da je u Disneyjevim svjetski popularnim crtanim filmovima Mickey bio ludo zaljubljen u Minnie, no koliko je sreće imao u stvarnom životu?

Disney by Sanjay Pindiyath

Ni tu istina nije bila daleko od radnje u crtanim filmovima! S obzirom na to da su mnogo vremena provodili zajedno posuđujući svoje glasove Mickeyju i Minnie, Wayne i Russi su se zahvaljujući svojim ulogama i zaljubili! Njihova romantična priča postala je jedna od najljepših poslovno-privatnih priča u Hollywoodu i pridonijela dodatnoj popularnosti slavnih likova iz Disneyjevih crtića.

Wayne Allwine i Russi Taylor vjenčali su se 1989. godine i živjeli sretno puna dva desetljeća, sve dok smrti voljenoga Waynea.