Tehnička podrška Mozabook

Kako se mogu registrirati na mozaWeb?

Registracija u mozaWeb sustav radi se putem stranice www.mozaweb.com. U gornjem desnom kutu potrebno je odabrati „Prijava“ te nakon toga (pri samome dnu novootvorenog prozorčića) „Kreiranje novog računa“.

Zaboravio/la sam lozinku!

Ako ste zaboravili svoju lozinku, jednostavno za istu zatražite podsjetnik. Kliknite na ikonu Prijava, koja se nalazi na vrhu stranice, i odaberite ‘Zaboravili ste svoju lozinku?:

Nakon toga upišite e-mail adresu koju ste naveli prilikom otvaranja svog računa.
Pažnja! Podsjetnik za lozinku možemo poslati isključivo na e-mail adresu koju ste naveli prilikom otvaranja svog računa.

Nakon toga dobit ćete lozinku na e-mail adresu koju ste naveli. Provjerite također i mapu s neželjenom poštom. Ukoliko unutar 24 sata ne primite poruku s lozinkom, pošaljite upit korisničkoj službi.

Gdje trebam unijeti mozaBook licencni kod?

Prilikom prvog pokretanja mozaBook programa (ili nakon isteka 30 probnih dana) potrebno je unijeti mozaBook licencni kod. Novi prozor za nastavak otvorit će se kada pritisnete 0 te odaberete novi licencni kod. Unesite kod na za to označeno mjesto i potvrdite klikom na gumb aktivacija.

Na koliko se računala može instalirati mozaBook licenca?

Na jednoj interaktivnoj ploči i jednom računalu ili na dva računala.

Kako mogu aktivirati svoja digitalna izdanja?

Nakon prijave u mozaBook pojavit će se izbornik s digitalnim izdanjima gdje možete odabrati željeni udžbenik. Klikom na gumb s natpisom Unošenje aktivacijskog koda otvorit će prozor u koji je potrebno upisati aktivacijski kod s udžbenika ili digitalnog udžbenika. Ukoliko ste kupovali u web trgovini, aktivacijski kod ćete dobiti putem e-mail adrese.

Knjiga se može aktivirati i putem stranice mozaWeb na način da se prijavite na mozaWeb svojim korisničkim računom, na početnoj stranici kliknete na kvadratić Aktivacija te upišete aktivacijski kod i kliknete na gumb Provjera.

Zašto ne mogu otvoriti 3D animacije?

Da biste uživali u 3D animacijama, potrebno je instalirati Mozaik 3D Viewer. Kliknete li na našoj stranici na 3D animaciju, program za prikazivanje automatski će se pokrenuti, ukoliko je prethodno bio instaliran na uređaj.

Zašto ne mogu otvoriti alate na svom tabletu ili mobilnom uređaju.

Nažalost, Android i iOS operativni sustavi trenutno ne podržavaju obrazovne alate na mobilnim uređajima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na mozabook@skolskaknjiga.hr.