Više o e-sferi

Digitalna platforma za novo doba poučavanja i učenja koja pruža cjelovit digitalni sustav udžbenika. Takav cjelovit sustav koji obuhvaća udžbeničke komplete i dodatne digitalne sadržaje dostupne uza svaku nastavnu jedinicu odgovara na potrebe suvremene nastave i novih naraštaja naviknutih na digitalno okružje i drukčiji pristup informacijama, a nastava će postati kreativnija i uzbudljivija.

E-sfera jedinstveno je rješenje koje potiče zanimanje i motivaciju učenika u praćenju nastave, a nastava će postati kreativnija i uzbudljivija. Pomaže u uspješnom ostvarivanju ishoda, usvajanju temeljnih vještina i razvoju kompetencija učenika. Učiteljima i nastavnicima omogućuje vrlo jednostavnu pripremu nastave te nudi provjerene i pomno smišljene sadržaje te im pomaže u svakidašnjem radu.

Digitalni sustav Školske knjige potpuno je prilagođen potrebama hrvatskih učitelja i učenika, a dodatni digitalni sadržaji pomno su didaktički oblikovani, usklađeni s načelima učenja i poučavanja te usmjereni prema ostvarivanju odgojno-obrazovnih ishoda učenja.