Nastava na daljinu
Školski portal
objavljeno: 10. ožujka 2020.

Sadržaj Školskog portala namijenjen je učenicima, učiteljima, nastavnicima, ravnateljima i stručnim suradnicima. Na Školskom portalu možete pronaći sve materijale za pripremu nastave, sadržaje za uvježbavanje, ponavljenje i proširivanje znanja – za učitelje, učenike i roditelje.

Razradili smo strategije učenja, kreirali edukativne materijale na najmodernijim platformama te materijale za vrjednovanje znanja za učenike svih uzrasta.

Digitalnom kutku pronaći ćete mnoštvo materijala za vježbanje i ponavljanje sadržaja u razrednoj nastavi, a u rubrici Digitalni kutak – strani jezici materijale za interaktivno učenje engleskog i njemačkog jezika.

Registracija

Na Školski portal možete se registrirati tako što ćete kliknuti oznaku Registriraj se koja se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice.

Registrirajte se valjanim korisničkim podatcima te mail adresom (ime.prezime@skole.hr)

Kliknete li na oznaku „Dalje”, preusmjerit ćete se na stranice AAI@EduHr na kojima upišite svoje korisničke podatke. Vaša korisnička oznaka AAI@EduHr i zaporka služe samo za prvu autentifikaciju korisnika i omogućuju vam siguran i jednostavan pristup Školskom portalu.