Nastava na daljinu
e-sfera
objavljeno: 10. ožujka 2020.

E-sfera predstavlja cjelovit sustav koji obuhvaća udžbeničke komplete i dodatne digitalne sadržaje dostupne uza svaku nastavnu jedinicu, kao i jednostavnu pripremu nastave te provjerene i pomno smišljene sadržaje koji pomažu u svakidašnjem radu.

Sve što je potrebno, kako biste mogli koristiti navedene materijale, je registrirati se.

Registracija

Registrirate li se putem e-mail adrese, na taj će e-mail stići poruka s privremenom lozinkom. Ako e-mail ne stiže svakako provjerite neželjenu poštu.

Nakon što primite e-mail s lozinkom i aktivacijskim linkom, klikom na link aktivirate račun i prijavljujete se u sustav.

Ako ste prijavljeni na Faceboook ili Google, možete se registirirati i tim putem i odmah ćete biti prijavljeni na e-sferu. Registrirajte se klikom na gumb “Registrirajte se putem Googla” odnosno “Registrirajte se putem Facebooka”.

Prijava

Ukoliko ste već registrirani, potrebno je prijaviti se. Ako ste se registrirali e-mailom, tim e-mailom i tom lozinkom se zatim i prijavljujete. Prvi puta se prijavljujete lozinkom koju ste dobili u aktivacijskom e-mailu, nakon prve prijave možete promijeniti lozinku u “Postavke računa”.

Ako ste se registirirali putem Googlea i Facebooka, prijavite se klikom na gumb “Prijavite se putem Googla” odnosno “Prijavite se putem Facebooka”.

Prijava e-mailom
Prijava Gmailom

Odabir udžbenika

Kada se prijavite u e-sferu u gornjem desnom kutu ekrana pojavit će se Vaša e-mail adresa.  Kada preko toga prijeđete mišem, pojavit će se izbornik. 

Klikom na AAI@EduHr pojavit će se novi prozor.

Klikom na plavi gumb “Potvrdite svoj status (putem sustava AAI@EduHr)” otvara se prostor za upis AAI@EduHr podataka. 

Za sva dodatna pitanja vezana za registraciju ili prijavu na e-sferu, molimo da se javite na e-mail adresu drim@skolskaknjiga.hr