Iz školskog svijeta
ESKIMI UPOZORAVAJU: GLOBALNO ZATOPLJENJE JE LAŽ
Zemlja se pomiče, Sunce ne izlazi na istoj strani!
objavljeno: 8. srpnja 2016.

Nedavno su baš Eskimi poslali alarmantno upozorenje NASA-i  i čitavom svijetu u kojemu upozoravaju da je globalno zatopljenje laž, manipulacija, da nikakvo globalno zagrijavanje nije uzrok klimatskih promjena i prirodnih katastrofa.

Oni tvrde da se Zemlja „pomaknula”, kažu ”zateturala” ili bolje ”nagnula” prema sjeveru, što je dovelo i do ”promjene na nebu”.

Stariji eskimi, odnosno starešine, upozorili su NASA-u na činjenicu da Sunce više i ne izlazi na istom mjestu na kojem je izlazilo ranijih desetljeća i stoljeća. Upozorili su: nama dani traju duže nego li ikada prije u povijesti. Tvrde dalje: položaj su promijenili  i zvijezde i Mjesec, a sve je to – po njima – pravi uzrok promjena temperature i vjetrova.

Sve starješine složile su se da je uzrok takvim promjenama pomicanje Zemlje prema sjeveru.

Osim Eskima, takve su dojave došle i s drugih strana svijeta. Zemlja se „pomaknula“ a  Sunce ne izlazi na istom mjestu. Mediji prenose zabrinutost NASA-inih znanstvenika, ali nitko ne provjerava i ne reagira na ova alarmantna upozorenja, već se plasira teorija o “klimatskim promjenama”.