Školska knjiga za vas
NAŠE PROMOTORE KARAKTERIZIRA KOLEGIJALNOST
Podrška s imenom na koju učitelji uvijek mogu računati
objavljeno: 16. svibnja 2023.

Velik dio učiteljskog posla nije izravno vezan za nastavu, a osnovna je zadaća promotora Školske knjige da im maksimalno olakšaju taj dio posla – od pripremanja nastave, preko izbora i prilagodbe materijala, do administrativnih obveza – kako bi što više vremena mogli posvetiti radu s učenicima.

Veza koja traje tijekom cijele godine

Neovisno o tome je li riječ o pomoći vezanoj za didaktičke materijale, prezentacije ili uporabu digitalnih sadržaja koji nastavu čine kvalitetnijom i zabavnijom, promotori razumiju važnost pravodobne podrške i zato su učiteljima na raspolaganju tijekom cijele godine – bilo uživo, telefonski ili s pomoću e-pošte. Osobni i prijateljski pristup omogućuje im da dobro upoznaju učitelje i lakše razumiju njihove potrebe čime se gradi lijepa suradnja koja traje godinama.

Osim poznavanja široke lepeze materijala koje nudi Školska knjiga, timove promotora karakterizira kolegijalnost i obzirnost koju prenose na svoj rad s učiteljima i po kojoj su poznati u školama. Upravo ta njihova posvećenost te kvalitetni udžbenici i drugi nastavni materijali temelj su podrške koju Školska knjiga svakodnevno pruža učiteljima.