Školska knjiga za vas
ŠKOLSKA KNJIGA ZA VAS
Povjerenje koje učitelji imaju u Školsku knjigu moguće je jer uvijek ispunjavamo svoja obećanja
objavljeno: 21. svibnja 2020.

U petak završava natječaj za odabir udžbenika razredne nastave. U proteklim tjednima, Školska knjiga učiteljima i nastavnicima predstavila je nova izdanja svojih udžbenika i nastavnih materijala, kao i druge inovacije i alate koji će im biti na raspolaganju kako bi mogli još lakše dolaziti do svih potrebnih informacija o nastavnim materijalima te kako bi im pružila dodatnu podršku.

Kao najveći domaći nakladnik, i nakon 70 godina tradicije izvrsnosti, Školska knjiga kontinuirano ulaže golem trud kako bi razvila nove digitalne alate koji učiteljima pomažu u njihovu poslu. Naši udžbenici jedini na tržištu sadrže digitalnu ekstenziju kojoj se pristupa izravno iz tiskanog udžbenika, a ususret novoj školskoj godini, predstavili smo aplikaciju Asistent.

Inovativna aplikacija Asistent predstavlja jedinstveno, originalno i cjelovito rješenje takvog tipa u Hrvatskoj, ali i Europi i svijetu, namijenjeno učiteljicama i učiteljima kako bismo im olakšali svakodnevno pripremanje za nastavu i vođenje pedagoške dokumentacije. Unutar aplikacije učitelji će na jednom mjestu imati pomoć za sve administrativne poslove na koje su dosad gubili puno vremena te će sadržavati i brzo, jednostavno i intuitivno rješenje za definiranje potpora učenicima s teškoćama u razvoju.

Demo verzija aplikacije je finalizirana, a svi učitelji koji odaberu udžbenike Školske knjige moći će je koristiti početkom nove školske godine, u rujnu.

Novi digitalni iskorak Školske knjige samo je nastavak kontinuirane podrške učiteljima koja definira Školsku knjigu kao izdavača. Mreža prodajnih predstavnika Školske knjige uvijek je dostupa i spremna pomoći učiteljima u pripremi nastave i korištenju materijala, a od nove školske godine ta podrška dobiva i novu digitalnu inačicu.

Kontinuiranom podrškom učiteljima Školska knjiga izgradila je odnos povjerenja sa zajednicom učitelja koje koriste njihove materijale. Taj odnos traje već 70 godina i nama je u Školskoj knjizi od najveće važnosti, a moguć je zbog činjenice da uvijek ispunjavamo svoja obećanja.