Školska knjiga za vas
ŠKOLSKA KNJIGA ZA VAS
Školska je knjiga najbolji odabir za vaše učenike, a evo i zašto
objavljeno: 19. svibnja 2020.

Kao najiskusniji izdavač u Hrvatskoj, Školska knjiga već je 70 godina pouzdan partner učitelja diljem zemlje. Naši urednici i autori najveći su stručnjaci u svom području te marljivo svakodnevno rade kako bi se pred vašim đacima našli najkvalitetniji udžbenici za istraživačko i iskustveno učenje.

Svi naši udžbenici potpuno su prilagođeni novom kurikulumu, sa svom podrškom i pripremom za izvođenje nastave na jednom mjestu. Naši autori i urednici pripremili su i bogate dodatne obrazovne materijale u tiskanom i digitalnom obliku kako bi učiteljima maksimalno olakšali poučavanje.

Tijekom cijele godine uz vas su i naši promotori, koji vode brigu da vam ništa ne nedostaje kako biste se mogli posvetiti isključivo učenicima. Oni su tu da vam pomognu i pruže sveobuhvatnu podršku u korištenju naših materijala i njihovoj prilagodbi nastavi, kako biste imali više vremena posvetiti se poučavanju.

I u trenucima neizvjesnosti globalne pandemije, kad je od iznimne važnosti bilo organizirati se brzo i kvalitetno,  Školska knjiga prva je kreirala web stranicu sa svim potrebnim materijalima za poučavanje na daljinu i učiteljima ponudila najbolje organiziranu i najjednostavniju podršku. Otvorili smo svoje repozitorije svim učiteljima, stavili im na raspolaganje fotografije iz naše Piktoteke, sadržaje s naše Školske police, Digitalni kutak i prezentacije. Ako se nastava na daljinu nastavi i u sljedećoj školskoj godini, Školska knjiga će ostati vjeran partner svima koji poučavaju iz udžbenika Školske knjige te im i dalje omogućiti pristup svim svojim resursima.

Važnost digitalizacije Školska knjiga prepoznala je među prvima te još od 2014. godine nudimo digitalne novitete kako bi primarni posao učitelja učinili što jednostavnijim i oslobodili im dragocjeno vrijeme za njihove učenike. Kao predvodnik u trendovima, Školska knjiga danas jedina ima udžbenike iz kojih se izravno pristupa digitalnim sadržajima skeniranjem koda u udžbeniku. To omogućuje neometano učenje i sigurno okruženje za učenike.

Naši su udžbenici jedini dostupni na dvije platforme – e-Sferi i mozaBooku – što učiteljima pruža dvostruku jedinstvenu podršku. E-Sfera prilagođena je potrebama hrvatskih učitelja i hrvatskom kurikulumu te je povezana s mozaBookom, platformom na kojoj možete kreirati vlastiti sadržaj za poučavanje.

ZAŠTO ODABRATI ŠKOLSKU KNJIGU:

– Jedini udžbenici iz kojih se izravno pristupa digitalnim sadržajima skeniranjem koda u udžbeniku

– Jedini udžbenici dostupni na dvije povezane digitalne platforme – e-Sferi i mozaBooku

Najbolja podrška u svakom smislu:

  • e-sfera – sve za pripremu i izvođenje nastave na jednom mjestu
  • ljudi – naši promotori, urednici i stručni suradnici stoje vam na raspolaganju za pomoć i sva pitanja
  • nastava na daljinu – prvi smo reagirali u trenucima neizvjesnosti pandemije te nudimo kompletnu i najbolju podršku za nastavu na daljinu

– Aplikacija Asistentrevolucionarna aplikacija olakšat će vam svakodnevno pripremanje za nastavu i vođenje pedagoške dokumentacije te pomoći u izradi individualiziranog kurikuluma za učenike koji imaju specifične odgojno-obrazovne potrebe

5+ klub – svi korisnici udžbenika Školske knjige postaju članovi našeg 5+ kluba te dobivaju:

  • pristup besplatnim edukacijama
  • pristup aplikaciji Asistent
  • 5+ karticu za popuste
  • besplatne priručnike
  • didaktičke kutije na dar za svaki predmet

Materijali za učenike s teškoćamauz svaki udžbenik Školske knjige dobivate različite druge obrazovne materijale za rad s učenicima s teškoćama

– Svi udžbenici su odobreni i potpuno prilagođeni za rad prema novom kurikulumu

Svi suradnici i zaposlenici u timu Školske knjige potvrdit će vam da je odabir udžbenika za nas tek nastavak izvrsne suradnje koja traje cijelu godinu. Naši urednici i autori svakodnevno nalaze nove načine da vam ponude još bolje sadržaje, a naši su promotori na terenu kad god vam zatrebaju. Upravo je to cilj našeg rada – biti uz Vas 365 dana u godini bez iznimke, s najboljom podrškom. Biti pouzdan oslonac u vašem radu i na raspolaganju za sva vaša pitanja i komentare.

Vaša Školska knjiga. Podrška kojoj znate ime.