Iz školskog svijeta
SPLIT
Primanje za „zlatni” Mješoviti zbor IV. gimnazije Marko Marulić
objavljeno: 8. lipnja 2018.

… zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović sa suradnicima primila je Mješoviti zbor IV. gimnazije „Marko Marulić” s njihovim voditeljem i osnivačem prof. Tomislavom Veršićem.

Čestitavši na još jednom osvajanju pobjedničkog naslova na natjecanju u Varaždinu, zamjenica Hrgović istaknula je kako put do pobjedničkog postolja nikad nije lagan.

„Uoči današnjeg primanja imala sam priliku u atriju Banovine čuti vaše zvonke glasove i doista sam uživala u otpjevanim skladbama. Čim je naš gradonačelnik Andro čuo da ste pobijedili, odmah mi je rekao da vas primim i od srca čestitam. Gradonačelnik jako podržava mlade, jer svi znamo koliko je truda potrebno uložiti da bi se došlo do ovakvog uspjeha, koji možda nekima od vas zacrta put prema životnom usmjerenju. Također, zahvaljujem i profesoru Veršiću koji se pokazao neumornim u buđenju talenata”, kazala je zamjenica Hrgović na druženju s marulićevcima. Na kraju je primanja zamjenica gradonačelnika jednom od najboljih i najnagrađivanijih školskih zborova u Hrvatskoj uručila brončani grb Grada Splita. [ IZ DRUGIH IZVORA | split.hr ]