Jučer-danas-sutra
INTERLIBER OD 12. DO 17. STUDENOGA
Knjige i učenje za budućnost !
objavljeno: 11. studenoga 2019.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Više od 350 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona Zagrebačkog velesajma. Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga…

…………………………………………

Među 350 izlagača po tradiciji na svom velikom izložbenom prostoru dočekat će vas i ŠKOLSKA KNJIGA u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu!

  • Pronađite više od 1500 naslova uz popuste do 70% !

Saznajte sve o novim knjigama na mnogobrojnim predstavljanjima i radionicama.
Veselimo se Vašem dolasku!


Vaša Školska knjiga

…………………………………………

O ozbiljnim književnim temama raspravljat će se u Premium programu koji će ugostiti i inozemne pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene.
Izložbeni prostor Ruske Federacije, koja se na Interliberu predstavlja i ove godine, hrvatskoj će publici ponuditi široku paletu moderne ruske književnosti – od poezije do povijesnih djela i prijevoda.
Brojni naslovi svjetski poznatih bestselera i književne spisateljske zvijezde samo su “mali komadić raja” koji se nudi na najboljem književnom sajmu u okruženju, a rado ga posjećuju i svoj interes i zadovoljstvo na njemu pronalaze jednako i djeca i poslovni ljudi i umirovljenici.

Velesajamska knjiška riznica zlata mjesto je susreta zaljubljenika u pisanu riječ. Ljubav prema knjizi podrazumijeva i potrebu za širenjem vidika. Izdvojena tema ovogodišnjeg Interlibera je ZNANJE I UČENJE, čemu su posvećeni dani petak i subota (15. i 16.11.).
U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održavat će se Sajam hrvatskog obrazovanjaSajam svjetskog obrazovanja i konferencija “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”, a predstavit će se više od 50 izlagača iz Hrvatske i svijeta. Na najvećem i najvažnijem sajmu knjiga u Hrvatskoj i mali i veliki, i školarci i poslovni ljudi, koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili usavršiti svoje vještine, mogu pronaći najbolje programe obrazovanja, od osnovnih i srednjih škola, studiranja i jezičnih tečajeva, pomoći u učenju, do poslovnih edukacija, treninga, savjetovanja, stručnog usavršavanja i sl.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Gradonačelnika Grada Zagreba.

  • Ulaz na Interliber je besplatan.
  • BOGAT SVAKODNEVNI PROGRAM ŠKOLSKE KNJIGE POGLEDAJTE U PRIVITKU.