Zanimljivosti
POHRANITE SVOJE IDEJE, MISLI I BILJEŠKE SVAKODNEVNIH AKTIVNOSTI
Aplikacije za vođenje dnevnika namijenjene učiteljima
objavljeno: 19. studenoga 2019.

…a zatim možete podijeliti ili sinkronizirati bilješke na svim svojim elektroničkim uređajima. 

6 ODLIČNIH APLIKACIJA ZA VOĐENJE DNEVNIKA ZA UČITELJE

Bear

Bear je savršen za sve, od pisanja brzih bilježaka, zapisivanja kratkih isječaka programskog jezika, do detaljnih eseja. „Fokus mod” pomaže vam da se koncentrirate, a napredne opcije poput „Markdown” namijenjene su online pisanju, dok ugrađena podrška za slike udiše život u vaše bilješke.

Moleskine Note

Moleskine je novi alat za pisanje, crtanje i rad. Posebno osmišljena bilježnica, pametna olovka i aplikacija rade zajedno na trenutnom digitaliziranju vaših bilježaka i skica s papira. Moleskine vam pomaže da na jednostavan način stvorite digitalni tekst i slike te da ih podijelite putem vašeg mobitela ili tableta.

Diaro

Diaro je odlična aplikacija osmišljena za svakodnevno zapisivanje aktivnosti, iskustva, misli i ideja te sinkroniziranje podataka na svim vašim uređajima. Ona vam dopušta da organizirate svoje dnevničke zapise ili bilješke iz prošlosti na najjednostavniji način.

Day One

Zgrabite život dok ga živite. Od jedinstvenih trenutaka do svakodnevnih aktivnosti, Day One aplikacija je koja vođenje dnevnih zapisa o svom životu pretvara u jednostavan užitak.

Google Keep

Google Keep odličan je alat za izradu bilježaka i upravljanje zadatcima za učitelje. Dopušta vam da snimite svoje bilješke u različitim formatima (tekst, slika i zvučni zapis) te da im pristupite putem različitih uređaja.

………………..

NAPOMENA

  • SAD: Portal Educational Technology and Mobile Learning nudi besplatne obrazovne mrežne alate i mobilne aplikacije za učitelje i edukatore, a njime upravlja tim predanih učitelja iz Kanade.
  • Izvor: educatorstechnology.com