Školska knjiga za vas
U NAGRADNOM JE NATJEČAJU ZA PRETPLATNIKE SMIBA
Bicikl za najkreativnijeg ‘Smibovca’ Kristijana
objavljeno: 25. siječnja 2016.

NAJBOLJI MEĐU TISUĆAMA PRISTIGLIH RADOVA

Kreativan je zadatak bio nacrtati i opisati sebe – što šaljivije, to bolje. Tročlani Smibov žiri imao je težak zadatak među tisućama pristiglih dječjih radova izabrati najoriginalnije i najkreativnije. Dodijeljene su ukupno 103 nagrade: bicikl, iPod, iPad, pernice, slikovnice, školski pribor, bilježnice i druge nagrade. Kristijan Horvat  je poslao vrlo simpatičan crtež i kratak, duhovit opis. Iz njegova crteža i opisa saznali smo da voli životinje i sladoled s preljevom od čokolade. Draga mu je narančasta boja, pa nije čudno što mu je najdraže povrće mrkva. Ne da mu se baš mnogo pisati, ali zato piše šaljivo. Kristijan je duhovit, razigran i maštovit dječak i zasluženo je osvojio prvu i najvredniju nagradu – bicikl. O sebi je napisao: Imam zamorca i zajedno jedemo mrkvu. Imam i psa, ali ne jedem kosti!

SVE MI JE OVO KAO DA SANJAM

Dodjela bicikla bila je iznenađenje dana u Kristijanovu razredu. U dogovoru s njegovom učiteljicom Tanjom Bralić, bicikl mu je uručila promotorica ŠKOLSKE KNJIGE Tina Skoko.

Kristijan sa svojom učiteljicom Tanjom Bralić

……………………………..

Kristijan je ostao gotovo bez riječi od sreće, a zajedno s njim veselili su se i njegovi prijatelji iz 2.c koji su mu od srca čestitali. Simpatičan plavooki Kristijan uspio je samo prozboriti: Sve mi je ovo kao da sanjam. Sretan je sjeo na svoj novi bicikl i fotografirao se s učiteljicom i prijateljima, a nakon nastave, u pratnji djeda, svojim se novim biciklom odvezao kući.

Kristijanu želimo sigurnu vožnju, a sve pretplatnike Smiba pozivamo da budu uz svoj omiljeni časopis i u novoj školskoj godini jer ih očekuje mnogo iznenađenja te novi nagradni natječaj!