Zanimljivosti
KOPRIVNICA
Gradonačelnik obišao škole uoči početka nove školske godine
objavljeno: 4. rujna 2017.

Obilazak škola gradonačelnik i zamjenice započeli su u srijedu 30. kolovoza kada su posjetili COOR Podravsko sunce i Umjetničku školu Fortunat Pintarić, dok su  31. kolovoza obišli osnovne škole Braća Radić, Đuro Ester i Antun Nemčić Gostovinski.

Obilazak je također bila prilika da se održe i sastanci s ravnateljima na kojima su oni iznijeli svoje planove za nadolazeću školsku godinu, ali i prijedloge kako rad u školama podići na još veću razinu.

– Svakog je ljeta u našim školama radno jer se to vrijeme  iskoristi za pripremu za početak nove školske godine. Primjerice u Osnovnoj školi Braća Radić u nekim učionicama obnovljen je parket, također u naše škole stigle su nove sjedalice, stolovi, garderobni ormarići, informatička i didaktička oprema. U Umjetničku školu Fortunat Pintarić stigli su novi glazbeni instrumenti. Vrijednost ulaganja iznosila je 350 tisuća kuna – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić i napomenuo kako ovdje nije riječ o troškovima već ulaganjima u budućnost i razvoj Koprivnice. [ IZ DRUGIH IZVORA | koprivnica.hr ]