Jučer-danas-sutra
OBRTNIČKA I TEHNIČKA ŠKOLA OGULIN
Proslavili 132.obljetnicu strukovnog školstva u Ogulinu
objavljeno: 5. listopada 2017.

Danas smo ponosni što upravo naša škola njeguje i čuva obrtnička zanimanja koja su oduvijek osobito vrijedna za svako društvo. Svečana sjednica s prigodnim programom održana je u amfiteatru škole. Na početku, kao i uvijek, sve nazočne pozdravila je ravnateljica Škole Zrinka Ceranić-Jurković.

Sjednicu su uveličali mnogi gosti. Hvala našim učenicima koji su bili nositelji programa: Martin Moguš vodio je program, recitirale su Laura Cindrić, Martina Medved i Nikolina Sabljak, a svirali su i pjevali Andrija Butković, Milan Busić, David Porubić, Nadica Mišić.

Program su osmislile profesorice Gordana Antolović, Maja Mamula Salijević, Iva Brajdić i Alma Keser-Brozović.

Nagrađeni su učenici koji su radom i zalaganjem bili predvodnici svojih razrednih odjela: Dario Krevelj, Josip Lešić, Ana Salopek, Maja Vignjević, Ivan Brletić, David Kosanović, Martin Moguš, Luka Turković, Natalija Rendulić, Ivan Kasunić, Tin Brozović, Filip Cindrić, Marin Cindrić, Andrija Butković, Dario Cetinjanin, Viktorija Vuković i Marija Salopek.

Također, skroman dar predan je u znak zahvale zaposlenicima škole koji su svojim predanim radom uvijek bili tu i pridonosili njezinu razvoju. To su: Natalija Kučinić – 10 godina, Renata Kasunić – 15 godina rada u školi, Maja Mamula Salijević – 20 godina, Ružica Bićanić – 20 godina, Gordana Mihaljević – 25 godina i Nikola Komazec – 40 godina rada u školi. [ IZ DRUGIH IZVORA | otsog.hr ]