Nastava na daljinu
NASTAVA NA DALJINU
Olakšajte si pripremu za rad
objavljeno: 27. ožujka 2020.

Cijenjene kolegice i kolege,
drage učiteljice i učitelji,
autori, urednici i suradnici Školske knjige svakoga dana prije podne objavljuju bogate sadržaje koji prate nastavu na daljinu.

Kako bismo vam dodatno olakšali pripremu za rad, sadržajima možete pristupiti

jednim klikom OVDJE

Podsjećamo i na naše nove video kolumne za vas i vaše učenike.

ŽELJKINE PRIČE ZA MALI ODMOR

Željku Horvat-Vukelja mnogi su upoznali na književnim susretima koje održava već tridesetak godina. Sada ju možete čuti i vidjeti u njezinom domu, na mjestu gdje nastaju njezine priče koje na osobit i jedinstven način priča svima nama. Nove priče objavljivat ćemo ponedjeljkom, srijedom i petkom.

TEHNIKE PAMĆENJA I UČENJA

U procesu učenja suočavamo se s mnoštvom različitih informacija koje moraju naći svoje mjesto za pohranu kako bismo ih mogli ponovno koristiti. Nikolina Matovina Hajduk, učiteljica razredne nastave, trenerica brzog čitanja i autorica metode učenja po mentalnim mapama, pomoći će učenicima upoznati različite tehnike koje im mogu pomoći da lakše i uspješnije uče.

DNEVNA DOZA DOBRIH VIBRACIJA

Zbivanja oko nas promijenila su naš uobičajeni ritam života i to nas može činiti tjeskobnima. Nedostaju nam druženja, prijatelji, kolege, zbornica, učionica i rad s učenicima…  Sve to nedostaje i Aleksandri Ivanac koja je zato odlučila s vama podijeliti dnevnu dozu pozitivnih emocija u video pričama koje ćemo objaviti svakog ponedjeljka i četvrtka.

Uvijek uz vas.
Školska knjiga