Nesvrstani
ZAGREB > 4. MORE KNJIGA NA ZRINJEVCU OD 30.LIPNJA - 8. SRPNJA
Egzotična plaža na kojoj se čita i uživa
objavljeno: 29. lipnja 2018.

… na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga na hrvatskome i engleskom jeziku.

Radi poticanja kulture čitanja More knjiga središte će grada pretvoriti u oazu u sklopu koje ćete zaroniti u inspirativne književne svjetove uživajući pritom u ugodnoj atmosferi i bogatoj ponudi popratnih sadržaja. 

UKRATKO O PROGRAMU: 
✿ Ljetni dani idealni su za bijeg na plažu, no i ove godine plaža dolazi k vama! Uz omiljenu razonodu – čitanje. Kao i svake, i ove će godine biti tematski jedinstvena. Odlazimo u egzotičan nomadski, beduinski svijet intenzivnih boja i ugodnih prostirki. Zauzmite svoje mjesto na popularnoj gradskoj plaži, odaberite knjigu, pijuckajte kavu ili koktele inspirirane knjigama i na trenutak zaboravite na svakidašnjicu. Osim knjiga koje ćete pronaći u Lumenovoj kućici, nudimo vam i osvježenja te slatke i slane zalogaje. 
✿ Kako bi atmosfera bila što ugodnija, u večernjim će vas satima zabavljati DJ-evi i jazz-bend, a u utorak 3. i srijedu 4. srpnja u suradnji s Motovun Film Festivalom prikazat ćemo i dva filmska naslova. Prve subote, 30. lipnja, u jutarnjim satima uživajte u glazbenom doručku na travi uz Frühstück, a sljedeće subote družite se s mladim umjetnicima koji će ilustrirati scene iz svojih omiljenih knjiga.
✿ No to nije sve; pratite i Facebook stranicu i  Instagram Lumen izdavaštva  i doznajte sve detalje odmah.

✿ Ulaz na događanje je besplatan!